2310762168 κιν. 6946661257

Απλά Συστήματα Τέντας

Στηρίζονται στην οροφή με βραχίονες βαρέως τύπου για όλους τους τύπους μπαλκονιών.

  • Διαστάσεις τοποθέτησης από 2 έως 20 μέτρα συνεχόμενα.
  • Η τέντα με σπαστούς βραχίονες έχει τη δυνατότητα όταν μαζεύει να μην χάνεται η θέα από το μπαλκόνι σας.
  • Τα υλικά είναι πολυεστερικά πανιά εμπριμέ ή ριγέ, ακρυλικά πανιά μονόχρωμα ή ριγέ ή PVC μουσαμάς.
  • Δυνατότητα αυτοματισμού της τέντας

Διακρίνουμε δύο κατηγορίες τέντες:

1. Mε βραχίονες

Η κλασική τέντα η οποία ελέγχει λύσει τα χέρια στο μεγαλύτερο ποσοστό περιπτώσεων που χρειάζονται προστασία από ήλιο νερό και αέρα.
Καθίσταται πρώτη στην επιλογή των πελατών και χρησιμοποιείται σχεδόν σε όλους τους χώρους όπως προσόψεις πολυκατοικιών καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους μονοκατοικίες βίλες και υπαίθριους χώρους.
Έχει φτάσει στο σημείο ένα σωστό πακέτο τέντες με βραχίονες να έχει ένα πολύ ωραίο design και να μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε project ζητηθεί.
Έχει το μοναδικό πλεονέκτημα να μην χρειάζεται στήριξη στην ανεξάρτητη προβολή την οποία έχει σε οποιοδήποτε μήκος επιθυμεί ο πελάτης όλη η στήριξη γίνεται στο επάνω μέρος της κατασκευής.
Όταν είναι κλειστή είναι σαν να μην υπάρχει και μας χαρίζει μία θεά ανεπηρέαστη.

Με την εξέλιξη της τέντας και με το πέρας των χρόνων η εμπειρία μας έπειτα από 60 συναπτά έτη μας έχει δώσει τη δυνατότητα να μπορούμε να τοποθετήσουμε ένα πακέτο τέντας το οποίο περιλαμβάνει σωστά εξαρτήματα αξιοπρεπή προϊόντα υφάσματα επωνύμων εταιριών στην καλύτερη τιμή της αγοράς πάντα σε συνάρτηση και σε σχέση ποιότητας τιμής.
Έχουμε εξέλιξει τόσο πολύ αυτό το συγκεκριμένο σύστημα σκίασης σε σημείο να μπορούμε να δώσουμε λύσεις για όλα τα βαλάντια υπάρχουν οικονομικές σειρές υπάρχει μεσαία κατηγορία και υπάρχει και η ανώτατη κατηγορία όλα αυτά μπορούν να παντρευτούν και μεταξύ τους..

2. Mε αντιρίδα

Είναι ίσως το πρώτο σύστημα σκίασης στον κόσμο με ακόμα και σήμερα φανατικούς οπαδούς.
Έχει το πλεονέκτημα να μας χαρίζει απλόχερα τη λειτουργία και τα θετικά του στοιχεία ακόμα και με δυνατό αέρα.
Έχει κυρίως στις άκρες ή στη μέση της τέντας οδηγούς σιδερένιους ή αλουμινίου όπου με τα ειδικά ράουλα η τέντα κινείται πάνω σε αυτά σκαλώνοντας στη μέση ή στο τέλος για απόλυτο τέντωμα του υφάσματος.
Μετά χρόνια εξέλιξης αμέ πάρα πολύ αυτό το είδος της τέντας και έχουμε δημιουργήσει ένα πακέτο με ένα σύνολο εξαρτημάτων για αντοχή στο χρόνο σε πολύ καλή οικονομική τιμή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Στο κατάστημα μας θα βρείτε απλά τεντοσυστήματα στις καλύτερες τιμές τις αγοράς στην Θεσσαλονίκη. Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε τις τρέχουσες προσφορές & εκπτώσεις.

 Ενδεικτικές εγκαταστάσεις τεντών με βραχίονες

 

 Ενδεικτικές εγκαταστάσεις τεντών με αντιρίδες