2310762168 κιν. 6946661257

Επιδιώρθωση - Επισκευή Τέντας

Η τέντα μας είναι πλέον απαραίτητη στο σπίτι μας και στον επαγγελματικό μας χώρο τους καλοκαιρινούς μήνες κυρίως μας προσφέρει μία όαση δροσιάς και προστασίας παράλληλα.
Με τα χρόνια η έκθεση στον ήλιο και τις ακτίνες UV την καθιστούν όλο και πιο ευάλωτη με αποτέλεσμα η φθορά να ξεκινήσει να φαίνεται από τις ραφές του υφάσματος.
Είναι μία συχνή εργασία που πραγματοποιούμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ένα σύνολο ενεργειών μαζί με επιδιόρθωση σκελετού και έλεγχος σε όλα τα σημεία δίνουν ξανά ζωή στην τέντα σας.
Δεν είναι απαραίτητο να γίνει αντικατάσταση του πάνιου, το συνεργείο μας θα κρίνει εάν μπορείτε να σώσετε την τέντα σας με ελάχιστα χρήματα και να χρησιμοποιήσουμε επισκευασμένο πλέον το παλιό σας ύφασμα πού θα γίνει σαν καινούργιο.
Σε αυτή την περίπτωση η ολική επισκευή του υφάσματος περιλαμβάνει πλύσιμο με ειδικά καθαριστικά για να μην χαλάσουμε την αδιαβροχοποίηση και τον χρωματισμό της τέντας ράψιμο εξολοκλήρου σε όλα τα σημεία του υφάσματος και όχι μόνο εκεί που έχει ξηλωθεί, δημιουργούμε καινούργιο κύμα κουλέ στο κάτω μέρος της τέντας καινούργια θήκη αλλάζουμε τα παλιά τα σκοινιά καινούριες τάπες κ βίδες Με λίγα λόγια το προϊόν που θα πάρετε στα χέρια σας θα είναι σχεδόν καινούργιο..
Σε κάθε επισκευή υφάσματος από το συνεργείο μας γίνεται εκτενής έλεγχος σε όλο το σκελετό της τέντας για τυχόν βλάβες λίπανση σε όλα τα σημεία που χρειάζεται σύσφιξη βιδών.
Εάν εντοπίσουμε ότι κάποιο εξάρτημα χρήζει αλλαγής σας ενημερώνουμε για να τοναντικαταστήσουμε !

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΝΤΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε τις πως μπορείτε να κάνετε την τέντα σας καινούργια με μικρό κόστος.

 Ενδεικτικές επισκευασμένες τέντες