2310762168 κιν. 6946661257

ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ NYFAN TEN CATE

Η επεξεργασία του τεντόπανου NYFAN TEN CATE είναι μια πολύ σοβαρή επιστημονικά ελεγμένη εργασία, που διαρκεί τρεις εβδομάδες στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της TEN CATE στην Ολλανδία και πετυχαίνει τα εξής αποτελέσματα:

  • Είναι 100% αδιάβροχο. Δεν περνάει σταγόνα βροχής, ακόμα και μετά από πολυετή χρήση.
  • Είναι 100% αντιμουχλικά, δεν πρόκειτε να εμφανίσουν μαυρα στίγματα
  • Παρέχει απόλυτη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία UV του ήλιου.
  • Έχει ζωντανά χρώματα με υλικά βαφής, μη τοξικά, φιλικά στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.
  • Το καλύτερο απ’ όλα όμως, είναι ότι η εμφάνιση της τέντας είναι άριστη και μετά από πολυετή χρήση, γιατί δεν κρατάει σκόνη, δεν ξεχειλώνει και τα χρώματα παραμένουν ζωηρά.

ΤΑ ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ NYFAN TEN CATE ΠΑΡΕΧΟΥΝ: 

  1. Πιστοποίηση προέλευσης παραγωγής από το εργοστάσιο TEN CATE TECHNICAL FABRICS στην Ολλανδία.
  2. Πραγματική 5ετή εγγύηση των τεντοπάνων για προστασία από το σκίσιμο, αλλά και την ικανοποιητική εμφάνισή τους.
  3. Έγκριση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ολλανδική Κυβέρνηση για τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητάς τους, που έγκειται στους συνεχείς ελέγχους που πραγματοποιούνται.

 TEN CATE. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!

Από το συνθετικό γρασίδι στα μεγαλύτερα γήπεδα του κόσμου, μέχρι τις στολές των αστροναυτών της NASA, έχουν την υπογραφή TEN CATE. Ένα μεγάλο όνομα που επενδύει συνεχώς σε έρευνες, με στόχο την εύρεση προηγμένων υλικών και τεχνικών, που αναβαθμίζουν όλο και περισσότερο την ήδη υψηλή ποιότητα και λειτουργικότητα, όλων των προϊόντων της με τεχνογνωσία και υλικά που…κάνουν τη διαφορά!

Η εταιρία TEN CATE, στο πλαίσιο της αδιάκοπης και πολυετούς προσπάθειας για εξασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών προς τον πελάτη, έχει λάβει πιστοποιητικά παραγωγής ποιοτικών και περιβαλλοντικών standards, όπως: ISO 9001 και ISO 14001.

O κατάλογος διατίθεται σε pdf, δείτε τον παρακάτω ή κατεβάστε τον…