2310762168 κιν. 6946661257

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ SOMFY

SOMFY ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η εταιρεία μας, σε συνεργασία με την Somfy, το μεγαλύτερο κατασκευαστή μοτέρ και αυτοματισμών οικιακών και επαγγελματικών χώρων παγκοσμίως, σας προσφέρει μια πλήρη γκάμα μοτέρ και αυτοματισμών για τον χώρο σας.

Στόχος μας είναι να κάνουμε την χρήση των συστημάτων σκίασης του χώρου σας όσο γίνεται πιο εύκολη, ασφαλής και λιγότερο χρονοβόρα.

Η διάκριση μας ως Somfy Expert  μας εξειδικεύει στην ηλεκτροκίνητη σκίαση και μας κάνει να διαθέτουμε πλήρη τεχνογνωσία πάνω στην εγκατάσταση και την επισκευή του εκάστοτε αυτοματισμού.

Με κάθε εγκατάσταση μοτέρ ή αυτοματισμών Somfy, η εταιρία μας, σας παραδίδει γραπτή εγγύηση 5 ετών.

Δεν έχετε παρά να μας εκφράσετε την επιθυμία σας σχετικά με τους αυτοματισμούς που επιθυμείτε και εμείς θα βρούμε το καταλληλότερο προιόν για την περίπτωση σας.

Ασύρματη τεχνολογία
Η ασύρματη τεχνολογία, είναι η νέα εποχή στις εγκαταστάσεις ηλεκτροκίνητων τεντών. Για την τοποθέτηση απαιτείται μόνο παροχή ρεύματος και η λειτουργία της εγκατάστασης, γίνεται μόνο από απόσταση.
Με τα ασύρματα τηλεχειριστήρια και τους ασύρματους διακόπτες, μπορείτε να ελέγξετε την τέντα σας από απόσταση, αλλά και να προγραμματίσετε τη λειτουργία της.
Έξυπνοι αισθητήρες
Ο αισθητήρας ήλιου-αέρα, αυτοματοποιεί τη λειτουργία της εγκατάστασης σας, με αποτέλεσμα οι τέντες σας να κινούνται ανάλογα με τη φωτεινότητα του ήλιου, ενώ σε περίπτωση δυνατού αέρα, οι τέντες σας προστατεύονται γιατί ανεβαίνουν αυτόματα.
Η εταιρία μας ανήκει στο Δίκτυο Εξειδικευμένων Τοποθετητών της Somfy, για συστήματα σκίασης και είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε όλες τις επαγγελματικές σειρές μηχανισμών και αυτοματισμών της Somfy ανάλογα με την εγκατάστασή σας.

Ασύρματη Τεχνολογία Somfy

Είναι πολύ εύκολο να μετατρέψετε την τέντα σας από ενσύρματη σε ασύρματη, χρησιμοποιώντας τη ΡαδιοΤεχνολογία Somfy, κερδίζοντας έτσι την άνεση ενός τηλεχειριστηρίου και τον έλεγχο της τέντας σας από απόσταση.

Ασύρματα Χειριστήρια

Μπορείτε να ελέγξετε τις τέντες του σπιτιού σας από απόσταση, χρησιμοποιώντας τα ασύρματα χειριστήρια της Somfy με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού. Με το τετρακάναλο τηλεχειριστήριο της Somfy , Telis RTS Patio, μπορείτε να κινείτε την κάθε τέντα ξεχωριστά ή και όλες μαζί.
Το ασύρματο χειριστήριο Telis Patio RTS είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στους κραδασμούς, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένο για εξωτερική χρήση.

Αισθητήρας Αέρα

Ο αισθητήρας αέρα Eolis sensor RTS προστατεύει την τέντα σας από τα καιρικά φαινόμενα, ανεβάζοντας αυτόματα την τέντα σας σε περίπτωση ισχυρού ανέμου, ακόμα και εάν βρίσκεστε μακριά από το σπίτι.

Αισθητήρας Ηλίου / Αέρα

Ο αισθητήρας ηλίου/ αέρα Soliris Sensor RTS αυτοματοποιεί τη λειτουργία της εγκατάστασης σας, με αποτέλεσμα οι τέντες σας να κινούνται ανάλογα με τη φωτεινότητα της ατμόσφαιρας , ενώ σε περίπτωση δυνατού αέρα, οι τέντες σας προστατεύονται, γιατί ανεβαίνουν αυτόματα. Παράλληλα, σας δίνεται η δυνατότητα να αποδεσμευτείτε από τον ήλιο, ρυθμίζοντας την εγκατάσταση ανάλογα με τις ανάγκες σας.