2310762168 κιν. 6946661257

Ελληνικά Τεντόπανα Calbari

Τα τεντόπανα Calbari κατασκευάζονται από μια αμιγώς ελληνική παραγωγική εταιρεία, με απόλυτη εξειδίκευση στην παραγωγή υφασμάτων σκίασης.

Τα τεντόπανα Calbari εχουν  υψηλή ποιότητα με έμφαση σε επιλεγμένα και κατάλληλα υλικά που διασφαλίζουν την αρτιότητα και μακροχρόνια αντοχή τους. Είναι πιστοποιημένα με ISO 9001 με αποτέλεσμα την συνεχή τήρηση υψηλών προδιαγραφών ποιότητας σε όλα τα προϊόντα.

Η εταιρία λειτουργεί με σεβασμό προς τον καταναλωτή και το περιβάλλον έχοντας την πιστοποίηση της οικολογικής μαργαρίτας Oeko Tex standard, και όλα τα προϊοντα της είναι απαλλαγμένα από επιβλαβείς ουσίες και τα υλικά τους είναι σύμφωνα με τα πρότυπα που ορίζει η Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Ο βαθμός σκίασης που προσφέρουν & η υψηλή ανοχή τους σε όλες τις καιρικές συνθήκες με προσαρμοσμέναστις ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.

Μοναδική γραπτή εγγύηση 10 ετών που καλύπτει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά ενός τεντόπανου, όπως η αντοχή στο σκίσιμο, η αδιαβροχοποίηση του υφάσματος, το σάπισμα κλπ.
Εγγύηση που σας εξασφαλίζει πολύχρονη προστασία από ένα τεντόπανο σε όλες τις καιρικές συνθήκες, όπως δικαιωματικά απαιτείτε.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΕΝΤΟΠΑΝΩΝ CALBARI 2016